tisdag 5 maj 2009

Djup misär och olycka


Kära vänner!
Som ni säkert har erfarit så har vi under veckan haft ett s.k. "finskt svin" på halsen och han är ensam ansvarig för allt bedrövligt som har skrivits i denna blogg.

I morgon bär det av hem igen och samtidigt som det känns tungt att lämna denna oas av glädje så känns det givetvis också fint att komma hem igen. Vår lycka och trygghet finns ju givetvis hos er våra vänner och inte hos suspekta finländare m.m.
Vi ser fram emot att få träffa er igen och få dela med oss av våra erfarenheter.

Peace and Love, Grabbarna

Brudfångardagen




Först och främst vill vi be om ursäkt för att dagens inlägg blir lite tunt. Detta beror till stor del på att vi hade otroliga svårigheter att få tag i brudar så det räckte åt oss alla. De 3 första var det inga större problem med, men den fjärde fick vi leta efter med ljus och lykta innan vi fick henne på kroken i en skum gränd. Hon blev vad man kallar ett panikragg och så här i efterhand ångrar vi väl oss lite. Men så är det ju, att där spriten går in, där går vettet och omdömet ut.
Än en gång ursäkta för det tunna inlägget. I morgon ska vi försöka få till det bättre. Nu måste jag sluta skriva för nu står Monica alldeles bakom min rygg och gnyr trånsjukt.

Mvh Administratorn